No products in the cart.

Jasper Serraris (34) zoekt in zijn nieuwe dichtbundel naar de grenzen van verbintenis, moed en adrenaline. Met soms absurdistische gedichten probeert Serraris het innerlijk vuur op te stoken. Met andere gedichten kijkt hij in de ziel van de activist.

13,12

René heeft in 2022 besloten uit het leven te stappen. 'Levenstraan' is voor iedereen die een dierbare heeft verloren aan een guerrillaoorlog met een onzichtbare vijand. Een getuigenis van een aflopende levensfase op weg naar een nieuw avontuur.

14,99

Frank Fabian van Keeren is meester in de light verse, absurdisme en vormvaste beschouwingen. In 'Wederom geen erehaag' nemen de schlemiel en de antiheld het tegen elkaar op in een strijd die geen winnaar verdient.

14,99

Het leven is een opstand, liefde een spel. In de wereld van ieder voor zich vindt Maurits het geluk als vuilnisman, de puinhoop in de wereld opruimen. Ondertussen de liefde onderhouden en vrijheid koesteren? Het knelt. Hij droomt van de confrontatie.

14,99

Vooroordelen blijven bestaan, Mo is de Marrokaan, de smeris is niet te vertrouwen en in plaats van vrouwen kun je nog altijd beter kippen houden. In Vrijspraak zoeken dertien schrijvers met hun gedichten de grenzen op van het ontoelaatbare.

14,99

Hoop, liefde en religie staan centraal in dit debuut van René Frese (1946). Als fotograaf reisde, fotografeerde, exposeerde en woonde hij over de hele wereld. Overal zag hij de mens zoeken naar dezelfde thema's in het leven. Zo ook hijzelf.

11,99

Een bildungsboeket van excentrieke excessen, zelfoverschatting, verstild leed, politieke woede. Soms neurotisch, dan weer psychotisch, als een postmoderne Dante op zoek naar de vervleselijkte poëzie.

4,9911,99

De tijdgeest vanuit vijftien dichters. Van principes en meningen via verwondering naar schertsende afschuw. Politiek, dagelijkse beslommeringen, zonden en liefde keren meermaals terug middels een verzameling ernstige en satirische stijlen.

9,99

De strooptocht naar de onzinnigheid van geluk en het alledaagse. Geluk, is dat er eigenlijk wel? Waar vinden we het? Soms in de kleinste dingetjes, dan weer in de grootste wensen. Heftig, katers, flaneren, liefde en ruzie gaan hand in hand.

14,99
Uitverkocht

Tijd voor reflectie, zelfontplooiing en zelforganisatie is er niet meer. Klagen mag onder het mom van vrijheid van meningsuiting, maar wie in opstand komt wordt met een stigma weggezet, zoals beschreven in het gedicht ‘Anarchisten rijmen niet’.

4,999,99

Ook te koop: Foon

Dit is een zelfstandig werkende telefoon waarin een SD-kaart met 16 GB geheugen is ingebouwd, Standaard leveren we de Foon met een 30-tal gedichten.

Wie een nummer draait, krijgt de bijbehorende gedicht te horen. Als je niet op poëzie zit te wachten, kun je de SD-kaart vullen met eigen audiofragmenten en elk fragment voorzien van een apart ‘Foon-nummer’. Op die manier kun je de Foon ook gebruiken voor rondleidingen in musea, hints in escape rooms, moppen-telefoon in speeltuinen of wachtkamers.

Verkrijgbaar in tafel- en wandmodel en in verschillende kleuren: oranje, grijs, groen, …

geniet van het moment
dat je groot bent
dat je alles kunt kopen
voordat je dood bent

Uit: Geef ze brood en spullen (Geniet maar even, Jasper serraris)