No products in the cart.

Geautomatiseerde poëzie producties

Poëzie palen, kussens, zitjes en telefoons, overal zitten kabouters in. Heb je zelf een voorwerp? Maken wij het poëtisch!

Wat kun je kiezen?

ABWW5492

Poëzie Palen

We beschikken over vier palen waar kabouters in wonen die gedichten voordragen als bezoekers daar om vragen. Elke paal vraagt om een andere interactie: een bewegingssensor reageert op dansjes, een draaischuif uit een oude telefoon biedt 10 keuzes en één grote knop is nooit te missen. Elke paal is voorzien van een eigen thema: eerlijk delen, literatuur, natuur, romantiek. Maar verzoekjes kunnen ook!

 • buiten en binnen
 • batterijen
 • 1 m2 per paal
foon solderen

Foon

De Poëzie Foon is een zelfstandig werkende telefoon waarin intern geheugen is ingebouwd vol poëzie. Naast de telefoon ligt een telefoonlijst vol titels van gedichten en bijbehorende telefoonnummers. Bezoekers kunnen eenvoudig de hoorn opnemen, een titel kiezen en het nummer draaien om een gedicht te beluisteren. We beschikken over hangmodellen en tafelmodellen.

De Foon is trouwens ook gewoon te koop!

 • buiten en binnen
 • batterijen of stroomnet
 • (geen telefoonlijn nodig)
pillowezie-square

Kussens

Een chill area wordt met Proces-Verbaal een ware onderdompeling in je eigen bewustzijn. Kom tot rust, leg je hoofd op een kussen en luister naar gedichten die in je oor worden gefluisterd. Als je wakker schiet door een grappig gedicht, dan haast je je met je glimlach gewoon weer terug naar die dansvloer!

 • binnen
 • batterijen
IMG_3422

Zitjes

Onze 3 zitjes (2x 1 persoons, 1x 2 persoons) trekken de aandacht door de opvallende kleurenlichten. In de zitjes zit een speaker en een afspeellijst vol poëzie. Wie gaat zitten zorgt ervoor dat er poëzie op luid volume uit het zitje schalt. Een volume waar iedereen van mee kan genieten. Sta/schrik je op? Dan stopt het gedicht direct.

 • buiten en binnen
 • batterijen
 • 0,25-0,5 m2 per zitje
foon solderen 2

Custom made

Alle apparaten werken met afspeellijstjes en zijn voorzien van poëzie van Proces-Verbaal. Desgewenst kunnen we poëzie selecteren naar uw wensen. Of geheel andere audio-fragmenten programmeren, bijvoorbeeld informatieteksten voor musea, speurtochten, maatschappelijk gelul of ander vertier.

Daarnaast hebben we de printplaatjes zelf ontworpen (stiekem zijn het geen kabouters, dat mocht niet van het Kabouter Bevrijdingsfront). Doordat ze klein van formaat zijn en werken op batterijen of stroomnet kunnen we ze overal in bouwen. Heb je zelf mooie voorwerpen of deco waar je poëzie of ander geluid uit wilt laten komen? Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Fantaseren over de mogelijkheden? Vragen? Bel 06-16441633, of mail:

  Deco erbij?

  Bij de Poëzie Tuin kunnen we stoffige aankleding leveren, zoals tapijten, LED- met of zonder oude lampenkappen, typemachines, te veel om op te noemen.

  IMG_2287

  Onderdelen uit de Poëzie Tuin stonden eerder al op onder andere: